Afhaal en bezorgcatering

Verzorg je buffetten, lunches, feesten?


Je verzorgt zakelijke en particuliere lunches, feesten, barbecues, walking dinners en buffetten.
Hoe dan ook, dit betekent dat je werkt met bestellingen. En dan is het belangrijk dat je op elk moment snel kunt zien, hoeveel je moet inkopen, wat je moet maken en waar je het moet bezorgen. Je chauffeur moet namelijk weten wanneer hij dient te vertrekken. Je hebt klanten met herhaalbestellingen, zoals bedrijven. En die willen hun facturen gegroepeerd zien per week of maand.
Hoe behoud je het overzicht over al je bestellingen, events en opdrachten?
Misschien met een Excelletje hier, en een Word bestand daar. Diverse mapjes? Vaak dingen kopiëren en plakken?
Wij denken dat dat handiger kan
Met onze softwareapplicatie, een vriendelijke web-app die je helpt bij al het bovenstaande. Alle informatie op een centrale digitale werkplek voor optimaal over- én inzicht. Nooit (nee nooit) dingen tweemaal invullen, of met de hand bij elkaar zoeken. Lijsten genereren en uitdraaien voor keuken, inkoop, chauffeurs, planning, personeel gaat met een klik. Voor een enkele bestelling, of voor een grote selectie.
Wij kennen de wereld van de catering!
Onze software is volledig ingesteld op de vaak hectische wereld van de catering. Daar waar bestellingen op diverse manieren binnenkomen, er vaak nog dingen wijzigen, en er veel voorbereidingen gedaan moeten worden om een bestelling of event tot een succes te kunnen maken. We zijn zelf ook cateraars, dus weten we waar we over praten. Onze software applicatie is de digitale assistent voor het beheer van je bestellingen. Print eenvoudig bonnen en lijsten uit voor je keuken of je chauffeurs.
En met de ingrediënten module verzeker je je dat je altijd weet hoeveel je dient in te kopen. Zo hoef je bijna niets weg te gooien, en verdien je door minder derving alleen al de investering in ons dubbel en dwars terug.

We hebben een gratis proefperiode van 14 dagen, waarbij je ook een persoonlijke, op jouw zaak toegespitste, opleiding ontvangt. Daarna kun je je abonnement iedere minuut stopzetten. Neem contact op voor de mogelijkheden bel 06-83255494 of stuur een mail naar info@reringadvies.nl 
 
 
E-mailen
Bellen